Andrei Pavel: "Sunt mândru de echipa mea, băieţii au dat tot ce au putut"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a declarat, după ratarea calificării în sferturile de finală ale competiţiei, în urma înfrângerii din întâlnirea cu Argentina, că este mândru de jucătorii români, care "au dat tot ce au putut", informează daviscup.com.

"Nu a fost cum ne-am dorit, aveam aşteptări, dar aşa este în tenis. Am jucat împotriva Argentinei, o echipă puternică acasă, cu publicul de partea sa. Nu a fost o zi bună pentru noi. Nu sunt prea multe de spus... Trebuie să recunoaştem meritul echipei Argentinei pentru victorie, argentinienii au jucat un tenis foarte bun. Iar eu sunt mândru de echipa mea. Băieţii au dat tot ce au putut", a spus Pavel.

Căpitanul echipei Argentinei, Modesto Vazquez, consideră perfect rezultatul din întâlnirea cu România: "Ne aşteptam să câştigăm, ştiam că avem şanse să câştigăm cele cinci meciuri, dar şi să le pierdem pe toate. Drept urmare, 3-0 în ziua a doua a întâlnirii este un rezutat perfect. Nu ne puteam dori mai mult".

Echipa României a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei Davis, după ce perechea Victor Hănescu/Horia Tecău a fost învinsă, sâmbătă, de cuplul Ignacio Chela/Eduardo Schwank, Argentina conducând astfel cu scorul de 3-0 în întâlnirea de la Buenos Aires.

În partida de dublu, care a durat aproximativ trei ore, românii au cedat în trei seturi, cu scorul de 2-6, 6-7(8), 1-6.

Vineri, David Nalbandian l-a învins pe Adrian Ungur, scor 6-3, 6-2, 5-7, 6-4, şi Juan Monaco s-a impus în faţa lui Victor Hănescu, scor 7-6 (7/5), 1-6, 6-1, 6-1.

Astfel, România va disputa barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială, în perioada 16-18 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite