TENIS: S-au pus în vânzare biletele la turneul de "adio" a lui Andrei Pavel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: S-au pus în vânzare biletele la turneul de "adio" a lui  Andrei Pavel
TENIS: S-au pus în vânzare biletele la turneul de "adio" a lui Andrei Pavel

Organizatorii turneului BCR Open România au pus în vânzare, începând de astăzi, biletele pentru ediţia din acest an a turneului internaţional, care se va desfăşura în perioada 19-27 septembrie, la Arenele BNR din Bucureşti. BCR Open Romania 2009 va fi, înainte de toate, turneul de adio pentru Andrei Pavel, care la finele anului se va retrage din circuit. Va fi ultima ocazie pentru publicul din România să-l vadă pe Pavel jucâ

Biletele pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi din reteaua magazinelor Diverta. Din 1 septembrie, biletele vor fi disponibile şi la Arenele BNR, la intrarea din strada dr. Lister.

Pentru calificările de sâmbătă 19 august şi duminică 20 august, intrarea este liberă. Luni, marţi şi miercuri, intrarea costă 10 lei, joi şi vineri 30 de lei, iar biletele pentru sâmbătă şi duminică, la semifinale şi finale, 50 de lei.

Studentii/elevii care se prezintă cu carnetul de student/elev au intrarea gratuită (în limita a 500 de studenti/elevi pe zi).
Pensionarii care se prezintă cu talonul de pensie şi un buletin de identitate au intrarea gratuită (în limita a 500 de pensionari pe zi).

Tragerea la sorţi, pentru tabloul calificărilor va avea loc vineri, 18 septembrie, iar sâmbătă, 19 septembrie, este programată tragerea la sorţi pentru tabloul principal de simplu.

Cu acest prilej se vor acorda premii în valoare de 450.000 euro cu 80.000 de euro mai mult decât în 2008.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite