Dulgheru, cel mai bun rezultat al carierei pe iarbă: sferturi în Olanda!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de 220.000 de dolari de la s'Hertogenbosch (Olanda). Ea a eliminat-o, în turul secund, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-1, pe rusoiaca Alla Kudriavţeva, locul 85 WTA.

Meciul a durat o oră şi 51 de minute, iar Dulgheru va primi pentru victoria de miercuri un cec în valoare de 5.625 de euro şi 70 de puncte WTA. Românca, desemnată cap de serie numărul 5, se află la cea mai bună performanţă a carierei pe iarbă.

Este al cincilea turneu consecutiv în care jucătoarea din România trece de cel puţin trei tururi. Alexandra a ajuns în turul trei la turneele Masters de la Roma şi Madrid, a câştigat turneul de la Varşovia, acolo unde obţinuse victoria şi anul trecut, şi apoi a ajuns tot în turul trei la Roland Garros, unde a fost eliminată de către daneza Caroline Wozniacki.

Următoarea adversară a ei va fi Yaroslava Şvedova (Kazahstan), cap de serie numărul 4, care a trecut, în turul doi de Anastasia Rodionova (Australia ), scor 2-6,6-3, 6-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite