Alexandra Cadanţu s-a calificat în sferturi la Olomuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Alexandra Cadanţu, cap de serie numărul 7, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Olomuc (Cehia), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari.

Cadanţu a trecut în turul doi de Beatriz Garcia-Vidagany (Spania), scor 6-3, 2-6, 6-3 şi va juca în sferturi cu slovena Nastja Kolar.

Tot la Olomuc, dar la dublu, perechea Alexandra Cadanţu/Camelia-Elena Hristea s-a calificat în semifinale, după ce a trecut, scor 6-1, 6-2, de cuplul Simona Dobra/Kristina Kazimova (Cehia/Ucraina). Şi perechea Elena Bogdan/Iulia Beigelzimer (România/Ucraina), cap de serie numărul 2, a ajuns în semifinale, după ce a învins, scor 6-4, 6-2, de cuplul Romana Caroline Tabak/Stefanie Voegele (Slovacia/Elveţia).

La turneul de la Bad-Saulgau (Germania), dotat cu premii de 25.000 de dolari, Ioana-Raluca Olaru, favorita numărul 6, a acces în sferturi, după ce a trecut, scor 2-6, 6-3, 7-5, de Annika Beck (Germania). În sferturi, Olaru va juca în compania bosniacei Mervana Jugici-Salkici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite