TENIS: Alexandra Cadanţu şi Dacian Crăciun, campioni naţionali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Alexandra Cadanţu şi Dacian Crăciun, campioni naţionali
TENIS: Alexandra Cadanţu şi Dacian Crăciun, campioni naţionali

Cu prilejul Campionatelor Naţionale Individuale de tenis pentru seniori, desfăşurate la Centrul Naţional de Tenis din Capitală, titlurile au fost adjudecate de Alexandra Cadanţu şi Dacian Crăciun.

Alexandra Cadanţu a dispus în finala feminină de Laura Andrei, cu 6-2, 3-6, 6-3, iar Dacian Crăciun l-a învins pe Adrian Cruciat cu 6-3, 2-6, 6-4. În semifinale, Cadanţu a trecut de Bianca Hîncu după două seturi identice, 7-5, 7-5, iar Laura Andrei a depăşit-o pe Camelia Hristea, cu 4-6, 6-4, 6-2.

La băieţi, în semifinale, Crăciun a beneficiat de retragerea lui Gabriel Moraru, la scorul de 3-0 în primul set, iar Cruciat l-a depăşit pe Laurenţiu Erlic cu 7-6 (8), 6-4.

Câştigătorii au primit un câte un voucher de 3000 de lei, iar finaliştii câte un voucher de 2.000 lei care pot fi folosite pentru a achiziţiona produse din magazinele Intersport.

În finala de dublu mixt, câştig de cauză a avut perechea Alice Radu/Artemon Apostu-Efremov, care a învins cu 6-2, 6-2 perechea Sabina Lupu/Andrei Săvulescu.

Proba de dublu masculin a fost câştigată de cuplul stelist Artemon Apostu-Efremov/Adrian Cruciat, cu 6-4, 6-3, în faţa echipei formate din Laurenţiu Erlic şi Laurenţiu Gavrilă. La feminin, proba de dublu a fost adjudecata de perechea Laura Andrei/Ioana Gaspar, după 6-4, 6-2 cu cuplul format din Camelia Hristea şi Alice Radu.

Fiecare câştigător de la dublu a primit un voucher în valoare de 1.500 de lei, iar fiecare finalist un voucher în valoare de 1.000 de lei.

Luni încep campionatele naţionale pe echipe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite