Agassi, Navratilova şi Kournikova joacă tenis pentru bolnavii de SIDA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King şi starul muzicii Elton John vor fi căpitanii echipelor formate din Andre Agassi, James Blake, Stefanie Graf, Anna Kournikova, Martina Navratilova, Rennae Stubbs, Mark Knowles şi Jan-Michael Gambill. Aceştia se vor „duela" la a 18-a ediţie a „WTT Smash Hits", care se va desfăşura la 15 noiembrie, la Arena Bender din cadrul Universităţii Americane din Washington. Evenimentul are ca scop strâ

Anul trecut, echipa lui Elton John a câştigat competiţia cu 16-13, după ce Tommy Haas l-a învins pe Andy Roddick, cu 5-2. În ciuda unui scor strâns, Haas a reuşit să aducă toate cele trei puncte formaţiei sale. Chiar dacă nu a contat la scor, meciul dintre Elton John şi Serena Williams împotriva Andy Roddick şi Ana Kournokova, scor 4-3, a fost cel mai vizualizat. Suma strânsă pentru donaţii a atins 640.000 de dolari.

Din 1993, de când a fost lansată prima ediţie caritabilă, Smash Hits a adunat peste 9 milioane de dolari care au ajuns la Fundaţiile care luptă împotriva SIDA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite