TENIS: Andre Agassi revine în tenis, dar în circuitul veteranilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Andre Agassi revine în tenis, dar în circuitul veteranilor
TENIS: Andre Agassi revine în tenis, dar în circuitul veteranilor

Fost lider mondial şi unul dintre puţinii jucători de tenis din lume care au reuşit să câştige toate cele patru turnee de Grand Slam, americanul Andre Agassi (39 de ani) va reveni în activitate, dar numai în turneele veteranilor.

Prezenţă constantă în acţiunile de binefacere din Statele Unite, Agassi, care este însurat cu fosta lideră a tenisului feminin, germanca Steffi Graf, cu care are doi copii, îşi va face reapariţia în turnee luna viitoare, în circuitul american care reuneşte foştii jucători în vârstă de peste 30 de ani.
Primul concurs va avea loc în perioada 8-11 octombrie, la Arizona, iar Agassi va juca primul meci împotriva suedezului Mikael Pernfors. Ceilalţi patricipanţi la turneu sun Mark Philippoussis, Wayne Ferreira, Jim Courier, Todd Martin, Aaron Krickstein şi Jimmy Arias, toţi fost nume grele în tenisul mondial.
Retras din circuitul profesionist în 2006, Agassi este al optulea fost numărul 1 mondial care joacă în această serie de turnee pentru veterani, denumită oficial „Serie Outback Champions”. Înaintea lui au mai participat la turnee Pete Sampras, Jim Courier, Pat Rafter, Stefan Edberg, Mats Wilander, Thomas Muster şi John McEnroe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite