Află pe ce post TV vei putea urmări întâlnirea România - Finlanda din Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ungur şi Tecău au fost în acelaşi lot la Cupa Davis, dar n-au format echipă de dublu
Ungur şi Tecău au fost în acelaşi lot la Cupa Davis, dar n-au format echipă de dublu

Posturi de televiziune româneşti vor transmite în direct, în zilele de 14, 15 şi 16 septembrie, confruntarea România - Finlanda din cadrul competiţiei masculine de tenis de echipe Cupa Davis.

Cu această ocazie, Cluj-Napoca îşi face loc pe harta tenisului mondial, urmând să găzduiască, în premieră pentru oraşul de sub Feleac, o întâlnire de Cupa Davis. Pentru a se menţine în grupa I a zonei euro-africane, jucătorii români trebuie să se impună în faţa finlandezilor în weekendul 14-16 septembrie. Meciurile vor fi găzduite de Sala Sporturilor ''Horia Demian' din Cluj-Napoca, echipa României fiind condusă de căpitanul nejucător clujean Ciprian Porumb.

Cele două reprezentative s-au mai întâlnit o singură dată, în 1996, în Finlanda, când echipa noastră a învins cu scorul de 3-2. Echipa României îi are în componenţă pe Marius Copil, Victor Crivoi, Horia Tecău, Florin Mergea şi căpitan nejucător pe Ciprian Porumb. Din echipa Finlandei fac parte: Jarkko Nieminen, Harri Heliovaara, Timo Nieminen, Micke Kontinen, iar căpitan nejucător este Kim Tiilikainen. România a disputat până în prezent 139 de întâlniri în Cupa Davis, bilanţul victorii-înfrângeri fiind de 71-68. România a fost de 14 ori în Grupa Mondială şi de trei ori finalistă a competiţiei: în 1969, 1971 şi 1972.

Programul transmisiunilor în direct de la Cluj ale TVR 1 şi TVR HD este următorul:
Vineri, 14 septembrie, 13.00 - 19.00;
Sâmbătă, 15 septembrie, 15.00 - 19.00;
Duminică, 16 septembrie, 13.00 - 17.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite