Adrian Ungur s-a calificat în turul doi la Orbetello

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Ungur, cap de serie numărul 7, s-a calificat, luni, în turul doi al turneului challenger de la Orbetello (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 64.000 de euro

Ungur l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-1, pe croatul Nikola Mektici şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu italianul Marco Crugnola, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de belgianul Julien Dubail, jucător venit din calificări.

Tenismanul Petru-Alexandru Luncanu a ratat calificarea în turul doi al turneului challenger de la Penza (Rusia), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Luncanu a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de ucraineanul Artem Smirnov, jucător venit din calificări.

Tenismanul Marius Copil a ratat calificarea în turul doi al turneului challenger de la Recanati (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro. Copil a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-2, de italianul Andrea Stoppini, beneficiar al unui wild-card.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite