Adrian Ungur a ratat calificarea în turul doi la Cordenon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul Adrian Ungur, cap de serie numărul 6, a ratat, marţi, calificarea în turul doi al turneului challenger de la Cordenons (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 85.000 de euro.

Ungur a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-4, de spaniolul Daniel Munoz-De La Nava.

Perechea Cătălin Gârd/Petru-Alexandru Luncanu a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Saransk (Rusia), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Gârd şi Luncanu au fost învinşi, în primul tur, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-7, de cuplul spaniol Inigo Cervates-Huegun/Pablo Santos.

Jucătoarea de tenis Diana Stomlega, beneficiară a unui wild-card, a ratat calificarea în turul doi al turneului ITF de la Vigo (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Stomlega a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-1, de Arabela Fernandez-Rabener (Spania), jucătoare venită din calificări.

Perechea Liana-Gabriela Ungur/Nina Zander (România/Germania) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Bad Saulgau, dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Ungur şi Zander au fost învinse, în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-2, de cuplul Elise Tamaela/Scarlett Werner (Olanda/Germania).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite