S-a dus medalia! Rareş Dumitrescu a ratat şi bronzul la sabie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul a pierdut şi meciul pentru locul trei, fiind învins de rusul Kovalev cu 15-10. Rareş are şansa să-şi ia revanşa, alături de colegii săi, în concursul pe echipe.

UPDATE 21.30 Rareş Dumitrescu a pierdut partida pentru medalia de bronz, fiind învins de rusul Nikolai Kovalev (15-10). Sportivul nostru va mai concura la Londra în proba pe echipe, vineri, 3 august, în care România e cotată cu şanse bune la medalie.

UPDATE 20.30 Rareş Dumitrescu a fost învins în semifinale de italianul Diego Ochiuzzi cu 15-11 şi se va lupta în meciul pentru medalia de bronz cu rusul Kovalev. Meciul va începe la 20.55 şi va fi transmis în direct de TVR 1.

Azi a început şi pentru noi concursul de scrimă. La sabie individual au fost înscrişi pe tablou trei sportivi români. Tiberiu Dolniceanu a pierdut în turul doi în faţa americanului Daryl Homer (11-15), în aceeaşi fază oprindu-se şi Florin Zalomir, care a fost învins de sud-coreeanul Gu Bongil (12-15).

Singurul care a depăşit acest nivel a fost Rareş Dumitrescu. Vicecampionul mondial din 2009 a trecut, pe rând, de ucraineanul DmitroBoyko (15-12), de bielorusul Aleksandr Bulkevici (15-6) şi, în sferturi, de americanul Daryl Homer (15-12).

Rareş se va lupta în semifinale cu italianul Diego Ochiuzzi, medaliat cu bronz la JO şi dublu medaliat cu argint la CM cu echipa Italiei, de la ora 20.20, în direct la TVR 1. Dacă va pierde, spadasinul nostru va disputa meciul pentru medalia de bronz, de la ora 20.50, iar dacă va câştiga, va intra în finala mare, de la ora 21.10.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite