Campioana olimpică la schi Lindsey Vonn divorţează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsey Vonn * Foto: Reuters
Lindsey Vonn * Foto: Reuters

Campioană olimpică şi dublă campioană mondială, schioarea americană Lindsey Vonn a anunţat că a început procedurile pentru a divorţa de soţul său, Thomas, cel care îi era şi antrenor. Cei doi s-au căsătorit în 29 septembrie 2007.

Sportiva a explicat că nu se află în cel mai bun moment al vieţii sale: "Trec printr-un moment foarte dificil în viaţa privată şi sper că dorinţa mea de a fi discretă va fi respectată de toată lumea", a declarat Vonn. În urmă cu câteva zile, campioana anunţase că l-a angajat pe antrenorul Jeff Fergus. Ea a precizat că se va antrena alături de coechipierile sale din echipa de schi a SUA.

Născută în 18 octombrie 1984, la Saint Paul, în statul american Minnesota, Lindsey a devenit în 17 februarie 2010 prima campioană olimpică la coborâre din SUA. Ea a fost declarată sportiva anului trecut de către Fundaţia Laureus.

În octombrie trecut, ea a câştigat slalomul uriaş de la Solden. A fost prima victorie a ei în această probă. Graţie acestui succes, Lindsey a intrat în clubul restrâns al schioarelor care au câştigat cel puţin o manşă a Cupei Mondiale în cele cinci discipline din schiul alpin, alături de Petra Kronberger, Pernilla Wiberg, Janica Kostelici şi Anja Paerson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite