Eşec pentru România în primul meci la CE de polo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Radu * Foto: Marian Burlacu
Cosmin Radu * Foto: Marian Burlacu

Echipa de polo a României a pierdut meciul de debut la Campionatul European de polo care se desfăşoară la Eindhoven, în Olanda: 7-10 cu Croaţia. Campioana europeană s-a impus în trei din cele patru reprize: 2-1, 3-2, 2-1, 3-3. 

Disputa a fost dominată de Croaţia, care a condus în permanenţă, uneori şi la patru goluri diferenţă (8-4). În ultima repriză, Cosmin Radu şi colegii lui s-au apropiat (7-8), dând impresia că pot obţine victoria. N-a fost aşa. Câteva neatenţii în apărare, precum şi o precipitare inexplicabilă în atac au permis Croaţiei să se detaşeze decisiv (7-10).

Golurile echipei noastre au fost marcate de Georgescu (2), Iosep, Ghiban, Buşilă, Kadar şi Radu.

Mâine, de la ora 17.00, România va întâlni puternica formaţie a Spaniei. Echipa noastră evoluează în grupa B, din care mai fac parte Serbia, Muntenegru şi Germania. Meciurile nu sunt transmise la TVR3, cu excepţia celui cu Germania, programat luni, 23 ianuarie.

Ocupantele locurilor 1-9 vor obţine dreptul de a participa la turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra, turneu care se va desfăşura în aprilie, la Edmonton (Canada).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite