„Să vină Froch!” Bute spune că e gata de revanşă, dar Doroftei îl înţeapă din nou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute a câştigat la puncte meciul cu rusul Grachev şi i-a aruncat mănuşa lui Carl Froch, cel care i-a luat centura de campion în primăvară. Vezi ce spun despre acest lucru oamenii din lumea boxului!

Bute nu a impresionat în meciul cu Grachev, pugilist totuşi neînvins până acum, dar spune că e pregătit pentru revanşa cu Froch, cel care l-a zdrobit în acest an la Nottingham.

Lucian: „Acesta e adevăratul Bute!"

„Grachev a fost un adversar greu, a pus mare presiune pe mine. Per total sînt fericit de cum m-am prezentat, de prestaţia mea după acel eşec cu Froch. Mă simt eliberat după înfrângere, acesta e adevăratul Bute. Vreau revanşa, sper ca Froch să câştige următorul meci ca apoi să ne înfruntăm", a declarat Bute în euforia succesului de azi-noapte.

Doroftei: "Să uiţi tot în afară de ultima repriză!"

Fostul campion mondial Leonard Doroftei nu vede însă lucrurile la fel de optimist. "Bravo, Lucian, să-ţi ajute Dumnezeu să-ţi revii! Dar ai avut o singură repriză de campion, cea de-a 12-a. În rest, uită! Dacă vreţi, vă spun tot ce vreţi să auziţi, că e bun, că e frumos! Dar nu e aşa. Cînd am spus că are nevoie de meciuri tari, toţi mi-aţi sărit în cap! Aşa îţi vezi nivelul şi progresezi", a spus Doroftei la Money.ro.

"Nu ai voie să iei aşa mulţi pumni"

"Moşul" s-a arătat chiar îngrijorat de cum s-a desfăşurat lupta cu Grachev: "Îmi calc pe inimă şi mă duc eu la Pechea, să stau de vorbă cu el. Nu ai voie să iei atîţia pumni. Viitorii lui adversari nu vor fi ca rusul ăsta, vor fi mai experimentaţi. A dat numai lovituri izolate şi a stat la schimb de lovituri. Nu avea nevoie de aceşti pumni. Îşi grăbeşte sfîrşitul".

Gracev: "Trebuia să câştig eu"

Învinsul lui Bute e chiar nemulţumit de decizia arbitrilor, care l-au declarat pe român câştigător la puncte după 12 runde. "Cred că trebuia să câştig. Am pierdut 3 sau 4 runde, dar ştiam că dacă se ajunge la decizie îmi va fi imposibil să câştig. Îl vreau din nou pe Bute, dar în San Diego. Mă pot bate cu oricine, chiar şi cu cei din Super Six", a ameninţat Grachev.

Antrenorul rusului: "În SUA, Bute ar fi pierdut"

Iar antrenorul rusului a fost şi mai dur. "Ştiam că dacă Denis ajunge le decizie nu poate câştiga. Sunt prea mulţi bani la mijloc într-o luptă Bute - Froch. Bute n-ar fi câştigat niciodată dacă meciul de azi ar fi avut loc în SUA".

Şi canadienii îl critică pe Bute

Evoluţia lui Bute din meciul cu Grachev i-a dezamăgit atât pe spectatorii de la Montreal, dar şi pe ziariştii canadieni. "Bute a cîştigat meciul, dar n-a convins pe nimeni", au spus cei de la radio-canada.ca, iar Montreal Gazzette pune chiar sub semnul întrebării decizia arbitrilor, "cu o rundă încheiată la egalitate, dar pe care unii spun că ar fi meritat-o Grachev".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite