Kamara a învăţat cum să dea tare cu pumnul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La puţin timp după ce a fost în studioul emisiunii radio "Ora de kempo", Kamara a dorit să înceapă antrenamentele în acest sport, sub indrumarea profesorului Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.


Cântăreţul de la trupa Alb Negru şi-a descătuşat energiile într-o lecţie de kempo, pe care a denumit-o ca fiind "cea mai tare experienţă a primăverii". "De mic sunt atras de sporturile de contact, mai ales că în copilărie am practicat lupte africane. Ca bărbat, consider că este esenţial să ştii să te lupţi, să fii pregătit pentru orice situaţie neplăcută. Eu nu am mai fost nevoit să dau cu pumnul de vreo 18 ani, de când cineva din familia mea a fost insultat şi a trebuit să îi iau apararea. La kempo asta înveţi: cum să te aperi, cum să fii stăpân pe situaţie, cum să scapi de energiile negative şi cum să gândeşti pozitiv. M-am antrenat pentru o mai bună mobilitate a braţelor şi picioarelor, pentru eficientizarea loviturilor şi pentru o condiţie fizică mai bună", a mărturisit Kamara.

Muzicianul a fost descris de Amatto Zaharia drept "un adevărat sportiv, cu o mobilitate foarte bună şi cu o condiţie fizică excepţională. Se vede că practică sport din copilărie. E o plăcere să lucrez cu oameni ca el".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite