Ghinion incredibil! Andreea Chiţu a pierdut în optimi în ultima secundă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Chiţu
Andreea Chiţu

Campioana europeană la judo de la 52 kg, Andreea Chiţu, a ieşit din cursa pentru medalii după ce fost eliminată de belgianca Ilse Heylen. Românca ajunsese în prelungiri şi mai trebuia să reziste doar o secundă pentru a câştiga!

UPDATE: Andreea Chiţu a pierdut dramatic în optimi! Românca trebuia să mai reziste doar  secundă, după care ar fi câştigat, cel mai probabli, prin decizia arbitrilor. Belgianca Ilse Heylen a reuşit însă un wazari în ultima clipă a prelungirilor şi a scos-o pe Andreea din cursa spre o medalie. Judo-ul românesc mai are o şansă la medalii mâine, când va intra în concurs Corina Căprioriu, la categoria 57 kg, şi ea campioană europeană.

Andreea Chiţu, aflată la prima sa participare la Jocurile Olimpice, are şansa azi să-şi treacă în cont o medalie. Sportiva română de 24 de ani, campioană europeană şi medaliată cu bronz la Mondialele de judo la catetegoria 52 kg, are culoar favorabil până în semifinale.

Andreea a trecut în primul tur de algerianca Soraya Haddad, prin descalificarea adversarului, iar în optimi (ora 13.25, în direct pe TVR 1), o va întâlni pe belgianca Ilse Heylen. Primul adversar de calibru ar putea fi în semifinale (în jurul orei 16.00), când îi va ieşi în cale campioana mondială Misato Nakamura.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite