SCANDAL CU CROSE Un stelist a fost lovit de un adversar pe holul Patinoarului din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
hochei
hochei

Hocheiul românesc rămâne măcinat de conflicte. Steaua îl acuză pe  Josef Adorian (Corona) că l-a lovit pe jucătorul bucureştenilor Cătălin Berdilă pe holul din zona vestiarelor Patinoarului din Braşov. Incidentul s-a petrecut ieri.

Preşedinte al secţiei de hochei CSA Steaua, Cristian Cîrlan a descris incidentul produs la puţin timp după meciul pe care formaţia militară l-a pierdut (0-15) la Braşov: “Am fost informat telefonic de antrenorul Victor Corduban despre faptul că jucătorul nostru Cătălin Berdilă, aflat pe holul de la vestiarele patinoarului, a fost atacat şi lovit de către jucătorul echipei gazdă Josef Adorian. Fiind un caz de agresiune întâmplat în afara terenului de joc, i-am recomandat să sune de urgenţă la 112 şi să ceară prezenţa unui echipaj de poliţie pentru constatarea faptelor, moment în care convorbirea s-a întrerupt. După nenumărate încercări eşuate, am reuşit să contactez din nou antrenorul, care mi-a spus că e în imposibilitatea de a vorbi încât este înconjurat şi ameninţat de către oficialii echipei din Braşov şi o persoană care s-a recomandat ca fiind viceprimarul oraşului".

În acest condiţii, Cristi Cîrlan a sunat el la 112 Bucureşti, a cerut legătura la Braşov şi a informat poliţia despre eveniment. "Am cerut prezenţa unui echipaj la faţa locului. L-am informat, de asemenea, despre eveniment şi pe comandantul CSA Steaua. Apoi, am cerut antrenorului să facă toate demersurile legale necesare. Echipa s-a deplasat la secţia 3 Poliţie din Braşov, unde jucătorul nostru a făcut plângerea de rigoare"
Echipa de hochei Steaua Rangers s-a deplasat apoi la Bucureşti. Astăzi jucătorul Cătălin Berdilă urma să meargă la Institutul de Medicină Legală pentru constatari.

Cristi Cîrlan a cerut tuturor susţinătorilor echipei Steaua Rangers "să trateze cu condescendenţă evenimentul, să nu-l transforme într-un motiv pentru acţiuni şi atitudini care nu-şi au locul în sport. Să lăsăm organele abilitate să se pronunţe şi să ia măsurile care se cuvin în funcţie de cele constatate. Noi vom sesiza atât Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, cât şi Agenţia Naţională pentru Sport pentru luarea măsurilor ce se impun pe plan sportiv”.

Steaua Rangers s-a deplasat cu echipa a doua la Braşov, fiind deja calificată în semifinalele Ligii Naţionale. Bucureştenii au suferit o înfrîngere dură acolo: 0-15 (0-6, 0-6, 0-3).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite