Gimnasta Alexandra Piscupescu, furată în calificările olimpice. Sportiva este susţinută pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele trecute, la Londra s-a desfăşurat concursul preolimpic la gimnastică ritmică, cel în care s-au stabilit ultimele sportive calificate la Jocurile Olimpice din luna august. Alexandra Piscupescu s-a clasat pe locul 6, fiind prima care a ratat calificarea.

În urma concursului de la Londra, care a fost câştigat de rusoaica Daria Kondakova, Irina Deleanu, preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, a acuzat arbitrajul, considerând că reprezentanta ţării noastre a fost dezavantajată.

Mai mult decât atât, pe reţeaua de socializare Facebook a apărut un cont prin care se susţine cauza gimnastei române: Alexandra Piscupescu for 2012 Olympics. Sportiva a primit numeroase mesaje de încurajare atât din partea unor performeri cunoscuţi - Gabriela Szabo, Monica Iagăr (atletism), Carmen Bunaciu (nataţie) se află  printre ei, cât şi a unor oameni obişnuiţi, dar pasionaţi de sport.

La concursul preolimpic de la Londra, Piscupescu a ocupat locul 6, cu 105,400 puncte, înaintea ei terminând Chrystalleni Trikomiti (Cipru), cu 106,550p şi Carolina Rodriguez (Spania), cu 107,400p. Primele cinci clasate s-au calificat la JO.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite