Alertă maximă! Cea mai bună gimnastă română s-a accidentat înainte de Olimpiadă şi nu va concura la individual compus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportiva de la care avem cele mai mari aşteptări la medalii la Londra are dureri mari şi e sub tratament. Mariana Bitang a confirmat că situaţia e, într-adevăr, foarte gravă.

UPDATE 15.30 Bitang: "Nu va concura la individual compus!" Coordonatoarea lotului feminin de gimnastică, Mariana Bitang, a confirmat astăzi accidentarea Larisei: "Da, este adevărat. Stăm rău. Larisa, din dorinţa de a concura la Jocurile Olimpice, a ascuns această suferinţă, care a apărut după ce ne-am antrenat aici la Londra. Îmi pare rău că nu am ştiut. Probabil Larisa nu va concura la individual compus".

Veşti îngrijorătoare pentru lotul României de gimnastică. Larisa Iordache, noul star al echipei lui Bellu şi Bitang, are probleme mari! Conform gsp.ro, campioana europeană de la sol din acest an e măcinată de dureri la călcâi şi a fost aseară la o clinică din Londra pentru a fi consultată de un specialist ortoped.

Larisa, în vârstă de doar 16 ani, e mezina delegaţiei României de la aceste Jocuri Olimpice şi de ea se leagă cele mai mari speranţe ale lotului de gimnastică la o medalie, ea având şanse să urce pe podium şi la individual compus.

Echipa noastră de gimnastică va intra în concurs duminică, de la ora 11.30, atunci când au loc calificările, şi în acest moment nu e sigur că Larisa Iordache ar putea concura, ceea ce ar fi o lovitură puternică pentru planurile lui Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite