Koczi e singurul gimnast român care va concura în finale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la echipe am ratat prezenţa în ultimul act, mai avem totuşi speranţe la medalii din partea celui mai valoros component al lotului de gimnastică masculină.

Singurul lucru bun după calificările ratate de sâmbătă seara este evoluţia lui Flavius Koczi, liderul echipei noastre masculine de gimastică. Campion european în exerciţiu la sol, şi fost campion european la cal cu mânere şi sărituri, Flavius şi-a câştigat biletul pentru trei finale la Londra.
Şanse la medalii la sol
Gimnastul român va concura în ultimul act la individual compus, sol şi sărituri. Primii opt sportivi la fiecare aparat au obţinut calificarea în finale. Flavius a reuşit să prindă în ultimul moment şi finala la individual compus, deşi s-a clasat pe locul 25, în condiţiile în care doar primii 24 de sportivi merg în ultimul act.
Cu noroc, la individual compus
Românul a beneficiat de faptul că doar doi sportivi din fiecare ţară se pot califica în finală, astfel că, prin eliminarea a trei sportivi care aveau punctaj calificant dar erau depăşiţi de doi coechipieri mai bine clasaţi, a intrat în ultimul act de pe poziţia a 22-a.

Punctajele lui Koczi la probele în care s-a calificat în finale:
Sărituri: 15.949 (medie), locul 6
Sol: 15.666, locul 3
Individual compus: 85,865, locul 22

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite