FOTO Victor Ponta le-a oferit flori Gimnastelor de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta le-a primit la Palatul Victoria pe componentele echipei feminine de gimnastică a României şi le-a felicitat personal pentru rezultatele obţinute la Campionatul European din Belgia, înainte de şedinţa în care Guvernul urmează să dubleze cuantumul primelor acordate acestora.

Ora 12.15 Premierul a primit de la Octavian Bellu un fanion cu însemnele Federaţiei Române de Gimnastică, iar acesta i-a oferit un cadou simbolic antrenorului alături de care, nu de mult, a jucat baschet, după cum a mărturisit. La final, şeful executivului s-a fotografiat alături de gimnaste. La întâlnire au fost pretente Doina Melinte, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, şi Elisabeta Lipă, şeful clubului Dinamo.

image

Foto: Mediafax

Ora 12.10 Victor Ponta le-a oferit flori gimnastelor.

UPDATE Ora 12.05 Gimnastele, alături de antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, s-au întâlnit cu premierul Victor Ponta la Palatul Victoria. Şeful executivului le-a felicitat pe sportive, aşa cum de altfel o făcuse şi la sosirea acestora în ţară, când le-a trimis un mesaj scris. "Am dorit să vă felicit în direct, să vă spun că sunt un susţinător al performanţei. Este o mândrie pentru mine că ne-am întâlnit astăzi. Mi-aş dori ca anul acesta, la Jocurile Olimpice, să ne faceţi la fel de fericiţi", a spus Victor Ponta, care, de altfel, a promis că va fi în tribună atunci când fetele vor concura la JO.

La ceremonia care va fi organizată la sediul Guvernului sunt aşteptaţi să participe şi miniştrii, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

Premierul a anunţat că Guvernul va dubla, în şedinţa de miercuri, toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României, pentru a da un semnal atât în ceea ce priveşte recompensarea performanţei, cât şi în perspectiva Jocurilor Olimpice.
Citeşte şi: Ponta: Guvernul va dubla toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României

Şedinţa de guvern începe la ora 12.00.

Echipa feminină a României s-a întors de la Campionatul European din Belgia cu patru medalii de aur, din cinci posibile, şi două de argint.

Rezultatele au fost următoarele: aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor).

image
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite