Ruxandra Pitulice a renunţat la gimnastică pentru muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostă practicantă a gimnasticii, Ruxandra Pitulice le dedică campioanelor europene de la Bruxelles melodia "Sărut mâna, maica mea", pe care o cântă alături de mama ei, Mioara Pitulice.

Puţini ştiu că Miora Pitulice, înainte să studieze naiul şi folclorul romanesc la Liceul de Muzică "Dinu Lipatti" şi la Universitatea de Muzică din Bucuresti, a făcut gimnastică de performanţă. Astfel, de la 6 şi până la 10 ani, cunoscuta cântăreaţă de folclor s-a antrenat de zor la bârnă, paralele sau sol.
În cele din urmă, ea a ales să calce pe urmele mamei sale, Mioara Pitulice.

"Am făcut gimnastică de performanţă pana in clasa a 5-a, când am avut de ales între muzică şi sport. Deşi aveam o vârstă foarte fragedă, mi-am dat seama atunci că nu pot trăi fără muzică. Am renunţat la gimnastică, dar urmăresc îndeaproape fenomenul. Şcoala noastră de gimnastică dovedeşte că este una dintre cele mai bune din lume. Felicitari antrenorilor lotului naţional, Mariana Bitang şi Octavian Bellu, şi fetelor care sunt extraordinare din toate punctele de vedere", ne-a declarat Ruxandra Pitulice, care le dedică sportivelor melodia "Sărut mâna, maica mea", pe care o cântă alături de Mioara Pitulice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite