Lance Armstrong s-a clasat pe locul doi la o cursă VTT de amatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lance Armstrong * Foto: Reuters
Lance Armstrong * Foto: Reuters

Radiat pe viaţă din ciclismul profesionist pentru încălcarea regulilor antidoping, Lance Armstrong s-a clasat, ieri, pe locul doi la o cursă VTT de amatori organizată la Aspen (Colorado).

Americanul în vârstă de 40 de ani, care locuieşte în Aspen, a luat startul în cursa "Power of Four" îmbrăcat în culorile negru şi galben ale fundaţiei sale, Livestrong. După un parcurs de 58 de kilometri, Armstrong a fost învins la o diferenţă de aproape cinci minute de tânărul Keegan Swirbul, în vârstă de 16 ani.

"M-am simţit foarte bine concurând în #poweroffour. Am fost bătut de un băiat atât de tânăr încât ar putea fi copilul meu! Keegan Swirbul - nu uitaţi acest nume!", a scris Lance Armstrong pe Twitter.

Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Armstrong, Mark Higgins, cursa nu s-a desfăşurat sub jurisdicţia USADA. Americanul anunţase sâmbătă că va participa în aceste zile şi la un maraton.

Miercuri, el se va afla la Montreal, pentru o intervenţie la un congres ce are ca subiect cancerul.

Rutierul Lance Armstrong a primit interdicţie pe viaţă şi a fost deposedat de toate rezultatele sportive obţinute din 1998 până în prezent, între care şi şapte victorii în Turul Franţei, a anunţat, vineri, Agenţia Americană Antidoping (USADA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite