Probleme la canotaj! Nici echipajul de 8+1 n-a reuşit să se califice direct în finală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajul României de 8+1
Echipajul României de 8+1

Altădată cea mai puternică din lume, barca României nu mai sperie acum pe nimeni! Fetele noastre au terminat pe locul doi în serie şi vor merge în recalificări, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul bărcii de doi rame.

Flotila de aur a României pare a fi intrat în istorie. La Londra, canotajul feminin, altădată abonat la medaliile de aur, a trimis doar două echipaje, doi rame şi 8+1.

Primul, format din dublele campioane olimpice Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu, a terminat pe locul trei în serie şi va trage mâine în recalificări pentru a prinde finala, unde e cotată cu şanse mici la titlu.

Azi, a intrat în concurs şi a doua barcă, cea de 8+1. Echipajul format din Cristina Grigoraş, Eniko Mironcic, Camelia Lupaşcu, Roxana Cogianu, Adelina Cojocariu, Ioana Rotaru, Talida Gidoiu, Irina Dorneanu şi Nicoleta Albu, a terminat abia pe locul doi în cea de-a doua serie. Cum în finală merg doar direct câştigătoarele celor două serii, România va fi nevoită să mai dispute o cursă, marţi, de la ora 12.50. În recalificări, vor fi cinci echipaje, dintre care primele patru se vor califica în finală, acolo unde se vor alătura bărcilor din SUA şi Canada.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite