Un alt posibil adversar al lui Bute ocoleşte confruntarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute * Foto: Reuters
Lucian Bute * Foto: Reuters

Froch l-a atacat pe Lucian Bute, iar danezul Mikkel Kessler şi-a găsit deja un alt adversar. Acesta din urma va boxa în aprilie viitor pentru centura WBO la supermijlocie cu deţinătorul ei, germanul Robert Stieglitz. Dintre campioni, doar Andre Ward ar mai putea să se bată cu "Mister KO".

Nici după victoria clară cu Glen Johnson, Lucian Bute nu pare a avea parte de un adversar care să deţină o centură mondială - visul lui e să se bată pentru o unificare de titluri. Carl Froch a revenit asupra deciziei sale, declarând că românul nu este la înălţimea lui şi a lui Ward.

Între timp, Mikkel Kessler a renunţat la gândul de a lupta cu cel care va câştiga finala Super Six, din decembrie, şi a bătut palma cu Robert Stieglitz. Danezul va încerca să-l deposedeze pe neamţ de centura WBO, urmând a se lupta cu el în 14 aprilie 2012, la Copenhaga. Cei doi urmau să se lupte în 5 noiembrie, însă meciul a fost anulat după ce predententul la titlu s-a accidentat la o mână. "Sunt fericit că a fost confirmată această dată. Mă simt în formă. Atunci când îmi voi reveni în totalitate îmi voi relua antrenamentele în mod normal", a declarat fostul campion mondial.

Dintre deţinătorii centurilor, doar Andre Ward rămâne ca singură opţiune pentru Lucian Bute. Românul a declarat, de altfel, că ar prefera să lupte cu el, fiind un boxer mai tehnic decât Froch, de pildă, care se bazează mai mult pe forţa loviturilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite