Andre Ward a câștigat finala Super Six. Va boxa el cu Bute?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boxerul american Andre Ward a câștigat la puncte (decizie unanimă), finala Super Six, la supermijlocie, cu britanicul Carl Froch. El ar putea boxa la primăvară cu Lucian Bute, campionul mondial în versiunea IBF.

Americanul de 27 de ani a reușit astfel să unifice centurile WBA și WBC. În urmă cu șapte luni, el declara că după turneul Super Six ar vrea să boxeze cu românul Lucian Bute. „După turneu, Lucian Bute. Este singurul la care mă pot gândi", a spus Ward atunci.

Învins noaptea trecută, pugilistul britanic Carl Froch spunea, înainte de finala Super Six cu americanul Andre Ward, că este convins că un meci între el şi Lucian Bute ar fi unul mare, dar crede că românul, pe care îl respectă, nu vrea să boxeze cu el, informează presa canadiană. "Cu siguranţă ar fi un meci mare. Bute este campionul IBF şi îl respect, dar nu cred că vrea să boxeze cu mine", a spus Froch, campion WBC la categoria supermijlocie.
Carl Froch a precizat că, în eventualitatea organizării unui meci cu Bute, nu ar dori să meargă la Montreal, dar chiar şi acolo l-ar învinge pe român. "De ce aş veni la Montreal? Bute un poate fi învins la puncte la Montreal, de aceea nu pleacă de acolo. Oricum, chiar şi pe terenul lui, l-aş învinge prin K.O. Eu boxez cu oricine. Întrebarea este dacă vrea el să se bată cu Carl Froch", a adăugat pubilistul.

Lucian Bute a pronosticat încă din vară, după meciul cu Mendy, că finala Super Six va fi câștigată de Ward. "Andre Ward este un boxer inteligent, talentat şi va evita loviturile puternice ale lui Carl Froch. Eu vreau să boxez cu câştigătorul acestei finale şi să domin cu adevărat categoria supermijlocie. Sunt gata pentru Ward sau Froch oriunde, oricând", a spus Bute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite