Vitali Klitciko și-a păstrat titlul mondial WBC. Meciul cu Charr a fost întrerupt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vârstă de 41 de ani, Vitali Klitciko a terminat victorios meciul cu germanul Manuel Charr, disputat la Moscova, în această seară. Arbitrul de ring a întrerupt disputa în repriza a patra, adversarul campionului mondial având arcada spartă.

Cu 45 de victorii în palmares, dintre care 41 înainte de limită, Vitali Klitciko a controlat meciul, trimițându-l la podea pe mult mai tânărul său rival. Născut în Liban, din părinți sirieni, Charr a continuat meciul, a încercat să se apropie de adversarul său, care avea avantajul alonjei, însă a fost declarat învins înainte de limită în urma intervenției medicului galei. Este prima înfrângere a pugilistului de 27 de ani, după 21 de victorii, dintre care 11 prin KO.

Este pentru a 12-a oară când Vitali își apără titlul mondial la categoria grea, în versiunea WBC, însă el a luptat pentru întâia oară la Moscova cu centura pe masă. Meciul său cu Charr a trezit un interes foarte mare, la gală asistând circa 20.000 de spectatori.

La dispută a fost prezent, conform obiceiului, și fratele lui Vitali, Vladimir Klitciko, care își va apăra titlurile WBA, WBO și IBF în 10 noiembrie, la Hamburg, contra polonezului Mariusz Wach.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite