Organizatorii galei în care va boxa Jo Jo Dan vor dona o parte din încasări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii galei în care pugilistul român Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, şi turcul Selçuk Aydin se vor întâlni pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, versiunea WBC, au anunţat că o parte din încasări vor fi donate în sprijinul victimelor cutremurului din Turcia, din 23 octombrie.

Organizatorii galei din 26 noiembrie, de la Trabzon (Turcia) au anunţat că o parte din încasările vor fi donate în sprijinul victimelor cutremurului ce a zguduit provincia Van (800 km de Trabzon) pe 23 octombrie.

Complexul sportiv unde se va organiza gala are o capacitate de 7.500 de locuri.

Jo Jo Dan va încheia vineri un stadiu de pregătire de 14 săptămâni la Montreal şi va sosi în Turcia sâmbătă.

Jo Jo Dan şi turcul Selçuk Aydin se vor întâlni din nou pe 26 noiembrie, la Trabzon, într-un meci contând pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, versiunea WBC.
În iunie 2010, Jo Jo Dan a fost învins în meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, la Istanbul, de turcul Selçuk Aydin. La începutul lunii august 2011, WBC a decis ca meciul dintre Jo Jo Dan şi Selçuk Aydin, disputat în 5 iunie 2010, să se rejoace, sportivul din Turcia câştigând după o decizie controversată. Câştigătorul acestui meci va deveni challengerul câştigătorului întâlnirii dintre Floyd Mayweather şi Victor Ortiz, ce va avea loc pe 17 septembrie, pentru titlu mondial la semimijlocie, versiunea WBC.

Un cutremur cu magnitudinea de 7,2 produs în octombrie şi un altul cu magnitudinea de 5,6 care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia au distrus aproximativ 2.000 de clădiri, au provocat moartea a 644 de persoane şi au lăsat fără locuinţă alte câteva mii în provincia estică Van, confruntată cu temperaturi deosebit de scăzute pentru această perioadă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite