Vitali Klitciko a anunţat că va boxa cu David Haye

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kliciko şi Chisora, la un pas de bătaie
Kliciko şi Chisora, la un pas de bătaie

La câteva zile după ce fratele său, Vladimir, a câştigat prin KO, în repriza a 4-a, în faţa francezului Jean-Marc Mormeck, Vitali Klitciko a anunţat că în următorul meci îl va înfrunta pe britanicul David Haye.

Anunţul este oarecum surprinzător în contextul în care, după ce l-a depăşit la puncte, pe Derek Chisora, acum două săptămâni, cei doi fraţi declaraseră că nu vor mai boxa niciodată cu pugilişti englezi, aceştia fiind prea scandalagii. La acel meci, Chisora s-a dat în stambă, în câteva rânduri. Mai întâi, la cântarul oficial, el i-a tras o palmă lui Vitali. Apoi, pe ring, l-a scuipat pe Vladimir. Totul a culminat la conferinţa de presă de după dispută, când Chisora s-a încăierat cu David Haye! Poliţia germană i-a audiat pe cei doi.

Meciul dintre Vitali Klitciko, deţinător al centurii de campion mondial la categoria grea, în versiunea WBC, şi David Haye nu este însă sigur. Federaţia Britanică de Box aşteaptă decizia comisiei de disciplină, cea care anchetează cele întâmplate în Germania, acum două săptămâni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite