VIDEO Pacquiao l-a învins pe Bradley, însă rămâne însă fără centură!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei cinci experţi mandataţi de World Boxing Organization să reexamineze victoria controversată a americanului Timothy Bradley asupra lui Manny Pacquiao, au decis că victoria i-a aparţinut pugilistului filipinez, a anunţat WBO.

WBO a precizat că acest lucru nu schimbă cu nimic rezultatul oficial, iar judecătorii întâlnirii nu au comis vreo ilegalitate care ar putea duce la deposadearea centurii pentru Bradley. În schimb, WBO a estimat că această decizie ar putea justifica o revanşă.

"Sper că acest aviz va reda publicului încrederea în box. Nu am fost surprins, ştiam că am câştigat şi lumea a văzut asta. Dar e timpul să încetăm să mai vorbim despre asta, vreau să mă gândesc la următoarea luptă" , a declarat Pacquiao.

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao a fost învins la puncte, la 9 iunie, la Las Vegas, de americanul Timothy Bradley şi a pierdut titlul WBO la categoria semimijlocie. Pacquiao, în vârstă de 33 de ani, considerat cel mai bun pugilist al momentului de la toate categoriile, a suferit prima înfrângere din 2005.

Doi dintre cei trei judecători l-au văzut câştigător pe Bradley cu scorul de 115-113, în timp ce al treilea i-a dat decizia lui Pacquiao cu acelaşi scor.

Verdictul acestui meci a suscitat multe comentarii în presa americană şi pe Twitter, un consulatant strigând "nedreptate" şi "corupţie" în direct la postul de televiziune ESPN.

Preşedintele WBO, Francisco Valcarel, a anunţat, la 13 iunie, că organismul pe care îl conduce va reexamina victoria controversată a americanului Timothy Bradley în meciul cu filipinezul Manny Pacquiao pentru titlul mondial al categoriei semimijlocie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite