Vladimir Klitciko: "L-am luat în serios pe Mormeck"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ucraineanul Vladimir Klitciko n-a avut niciun fel de problemă în a-şi apăra titlul mondial la categoria grea, în versiunile WBA, WBO, IBF şi IBO, câştigând prin KO meciul cu Jean-Marc Mormeck. El a declarat că l-a luat în serios pe francez. Pugilistul din Hexagon, în schimb, spune că era capabil să ducă meciul la bun sfârşit.

Victorios pentru a 57-a oară de când evoluează la profesionişti, Vladimir Klitciko a declarat după meciul de aseară, cu Mormeck: "Jean-Marc este un boxer foarte experimentat. Am vrut să încep foarte tare pentru a-l ţine sub presiune. Am fost agresiv pentru a nu fi victima jab-ului său. A împins tare cu capul spre mine încercând, probabil, să mă obosească. A început să trimită croşee în repriza a doua, însă am dat drumul şi eu la lovituri. M-a atins o dată", a declarat Vladimir Klitciko, care a adăugat că l-a luat în serios pe francez şi că îl respectă pentru faptul că a crezut în şansa lui.

Jean-Marc Mormeck, în schimb, a fost dezamăgit de decizia arbitrului de ring, Louis Pabon, de a întrerupe meciul în repriza a patra: "Sunt dezgustat. Nu am fost KO atunci când arbitrul a decis să pună capăt disputei. Trebuia să mă numere, iar apoi să vadă dacă pot continua lupta. A fost clar că el nu m-a lăsat să o fac. M-a împiedicat să mă exprim. Nu vreau să caut motive, însă nu a fost vorba despre box în acest caz. Sunt frustrat", a declarat Mormeck la Orange Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite