Lucian Bute va boxa în aer liber anul viitor, la Quebec sau Nottingham

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Grupul Interbox a confirmat că românul va boxa în aer liber anul viitor. Există două variante: Pavilionul de Educaţie Fizică şi Sport (PEPS) al Universităţii Laval din Quebec sau "City Ground", stadionul echipei de fotbal din Nottingham (Anglia).

În cazul unor dispute cu Carl Froch, Bute va disputa două meciuri, de o parte şi de cealaltă a Oceanului. În caz contrar, Bute va boxa cu Bernard Hopkins sau Mikke Kessler, la Quebec. 

Pavilionul de Educaţie Fizică şi Sport al Universităţii Laval din Quebec se află într-un campus, în arondismentul Sainte-Foy-Sillery-Cap-Rouge din metropola canadiană. El a fost inaugurat în 1970, iar de atunci a găzduit tot felul de evenimente sportive. Există două patinoare, dispuse în paralel, un stadion de atletism pe care se desfăşoară şi meciuri de fotbal american (în 11 septembrie 2005 s-a înregistrat un record de spectatori: 19.200), un bazin de înot, iar anul viitor acolo se va inaugura o altă arenă de fotbal.

Stadionul lui Nottingham Forest, City Ground, a fost inaugurat în 3 septembrie 1898. Cu o capacitate de 30.576 locuri, el a găzduit meciuri la CE de fotbal din 1996. În 28 octombrie 1967, la un meci Nottingham Forest - Manchester United, s-a înregistrat afluenţa record: 49.946 spectatori. În 2014, urmează a fi inaugurat un nou stadion, cu o capacitate de 50.000 de locuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite