Biletele la meciul Bute - Froch se pun în vânzare pe 19 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programată în 26 mai, la Nottingham, meciul dintre Lucian Bute, campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, şi britanicul Carl Froch stârneşte un interes deosebit în Regatul Unit.

Organizatorii disputei s-au gândit, iniţial, ca aceasta să se desfăşoare la Capital FM Arena, un amfiteatru cu 10.000 de locuri. Cum cererea de bilete este foarte mare, ei studiază acum alte variante. Una dintre ele ar fi Meadow Lane Stadium, arena pe care joacă echipa de fotbal Notts County FC, care poate primi 20.000 de spectatori. Aceasta se află la o distanţă de 275 metri de City Ground, locul unde îşi dispută partidele mult mai celebra Nottingham Forest. 

Cei de la InterBox au anunţat şi ei că sunt asaltaţi cu cereri de bilete. "Sunt surprinşi de interesul pe care îl ridică meciul în Quebec. Nu ne aşteptam ca solicitările să fie atât de numeroase", a declarat David Messier, directorul de comunicare şi relaţii publice la InterBox. Canadienii speră să obţină între două şi chiar cinci sute de bilete. 

Tichetele de acces la meciul Bute - Forch se vor pune în vânzare luni, 19 martie. Vom reveni cu amănunte legate de preţul lor şi modul în care se pot procura de fanii lui Bute din România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite