VIDEO Carl Froch: "E amuzant că Bute s-a pregătit pe fondul sonor din Capital FM Arena"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bute (stânga) îl va înfrunta pe Froch într-un meci aşteptat de toată lumea
Bute (stânga) îl va înfrunta pe Froch într-un meci aşteptat de toată lumea

Pugilistului britanic Carl Froch i se pare amuzant faptul că adversarul său din 26 mai, Lucian Bute, s-a pregătit în cantonamentul din Florida pe fondul sonor înregistrat la meciurile din Capital FM Arena. "Mi-ar fi mai greu să mă antrenez pe ţipetele logodnicii mele", a spus pretendentul la titlul mondial IBF la supermijlocie.

Lucian Bute a anunţat că s-a pregătit în timpul cantonamentului din Florida pe fondul sonor înregistrat la meciurile din Capital FM Arena, dar şi pe ţipetele logodnicei lui Carl Froch, Rachel Cordingley, care obişnuieste să se manifeste zgomotos din apropierea ringului la meciurile pugilistului britanic.

"Nu ştiu dacă îl va ajuta sau nu. Cred că este foarte distractiv. E chiar haios că a făcut asta, dar în afara faptului că îmi vine să râd nu am ce să spun. Mai rău decât atât ar fi să mă antrenez cu ţipele lui Rachel. Să o audă pe Rachel cum ţipă nu îl va ajuta să se pregătească pentru 9.000 de persoane ce vor fi în sală. Nu este vorba doar de zgomot, ci despre senzaţii, vibraţii. Poţi să simţi zgomotele, dar nu poţi să le auzi. În arenă surzeşti. Ştiu că a luptat în faţa a 17.000 de spectatori în Bell Centre, dar publicul e foarte rezervat, nu face prea mult zgomot. El nu va fi pregătit pentru atmosfera din sală", a spus Froch, conform boxingscene.com.

La rândul său, Lucian Bute se aşteaptă la o atmosferă incredibilă la meciul de sâmbătă.
"Am încercat să recreăm atmosfera pe cât de mult am putut. Sunt convins că va fi puţin diferit în ring, dar ştiu că la această luptă va fi o atmosferă incredibilă. E ceva ce nu am încercat până acum", a explicat Bute.

Meciul cu Froch este primul în care Bute nu are publicul de partea sa, el luptând în cei şapte ani şi jumătate de când a trecut la profesionişti doar de două ori în afara Canadei, şi atunci în România.

Lucian Bute îşi pune, sâmbătă, pentru a zecea oară în joc centura mondială, el confruntându-se cu britanicul Carl Froch, la Capital FM Arena din Nottingham, gala începând la ora 21.30, ora României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite