VIDEO Lucian Bute şi Carl Froch, faţă-n-faţă la Nottingham

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Froch şi Bute s-au întâlnit la Nottingham
Froch şi Bute s-au întâlnit la Nottingham

Campion mondial la supermijlocie, în versiunea IBF, Lucian Bute s-a aflat astăzi, la Nottingham, pentru prima dată faţă-n-faţă cu pugilistul englez Carl Froch. Meciul va avea loc sâmbătă, 26 mai, în Capital FM Arena. Biletele costă între 40 şi 200 de lire.

Cu toate că interesul trezit de dispută este foarte mare, cererea de bilete întrecând aşteptările, organizatorii galei au decis, în cele din urmă, ca ea să fie găzduită de Capital FM Arena, o sală cu 10.000 de locuri - s-a vorbit, la un moment dat, despre mutarea ei pe un stadion din oraşul britanic.

Lucian Bute şi Carl Froch s-au aflat astăzi, la Nottingham, pentru prima dată faţă-n-faţă. Cu 30 de victorii la profesionişti, din tot atâtea posibile (24 au fost obţinute prin KO), românul îşi va pune centura la bătaie în 26 mai. Adversarul său, Carl Froch, are un palmares asemănător, doar că a suferit două eşecuri: 28-2, 20 prin KO.

Cei doi pugilişti se vor reîntâlni în 21 martie, la Cag aux Sports din Place Versailles din Montreal.

Astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru meci. Ele costă între 40 şi 200 de lire sterline şi pot fi comandate on-line de pe site-ul www.capitalfmarena.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite