Cât va costa o bere, la Londra, în timpul JO? 5,25 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti bune şi nu tocmai buni pentru amatorii de alcool care se vor afla la Londra, în timpul Jocurilor Olimpice (27 iulie - 12 august). Se va putea bea bere în bazele sportive! Ceea ce nu-i de mirare, fiind ştiut că la meciurile de rugby şi fotbal spectatorii sunt văzuţi cu paharul în mână. Vestea rea? Potrivit "The Telegraph", în apropierea bazelor sportive, o bere va costa 5,25 euro! Iar o sticlă cu apă 2 euro...

Presa britanică a dezbătut, printre altele, şi problema costurilor pe care le vor suporta turiştii care vor veni la Londra pentru a urmări Jocurile Olimpice. Potrivit acestei publicaţii, o bere va costa 4,2 lire sterline. Adică în jur de 5,25 euro. Nici cafeaua nu va fi tocmai ieftină (3 euro), în timp ce o sticlă cu apă va putea fi cumpărată cu 2 euro.

Chestionat în legătură cu acest subiect, Paul Deighton, directorul executiv al LOCOG, comitetul de organizare, a răspuns: "Credem că preţurile noastre sunt comparabile cu cele de la alte mari evenimente sportive. Este vorba despre un eveniment efemer, ceea ce explică preţul mai ridicat decât acela la care aceste produse se pot cumpăra de pe stradă". Oficialul a dat asigurări că mâncarea şi băuturile furnizate în incintele olimpice vor fi de calitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite