VIDEO Vedeta americană Will.i.am şi-a găsit de lucru în timp ce purta torţa olimpică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ales printre cei 8.000 de purtători ai torţei olimpice, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Will.i.am s-a gândit să-şi scrie impresiile pe conturile sale de pe reţelele de socializare. Aceasta în timp ce purta flacăra olimpică!

Muzicianul american se află în mijlocul unei polemici în Marea Britanie, după ce fanii emisiunii The Voice UK, din al cărei juriu face parte, l-au acuzat că este neatent şi dezinteresat deoarece în timpul filmărilor nu face altceva decât să trimită permanent mesaje pe Twitter, scrie Daily Mail.

Luni, Will.i.am a devenit al 109-lea purtător a torţei olimpice. Artistul, care a recunoscut că este obsedat de Twitter, nu s-a putut abţine nici cu această ocazie, unică în viaţă, şi a început să trimită mesaje pe telefonul mobil imediat ce şi-a început traseul de o milă.

Cântăreţul trupei Black Eyed Peas a fost atent cu flacăra, dar şi cu mobilul personal şi a trimis mesaje şi poze pe Twitter. "Este o nebunie aici, în Taurton, atât de mult entuziasm" sau "O energie fantastică în Marea Britanie" sunt două dintre mesajele postate.

Aproximativ 8.000 de alergători vor purta torţa pe o distanţă de 12.875 de kilometri pe suprafaţa Regatului Unit şi a Irlandei. Timp de 70 de zile, torţa va trece prin cel puţin o mie de oraşe şi sate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite