Snooker: Mark Williams se califică în optimile Mastersului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Williams a învins cu 6-2
Mark Williams a învins cu 6-2

Mark Williams a învins luni nămeţii şi frigul ca să ajungă, de la locuinţa sa din Cwm, la Wembley Arena unde l-a învins cu uşurinţă, cu 6-2, pe adversarul său din prima etapă a Mastersului, Rory Mcleod.

Williams nu este străin de podiumul acestei competiţii. El a mai ridicat cupa Mastersului de două ori până acum, ultima dată în 2003, când l-a învins în finală pe bunul său prieten Stephen Hendry cu 10-4.

Deşi Mcleod este un jucător promiţător, de această dată, nu a reprezentat un obstacol semnificativ în calea lui Williams. Galezul a fost cel care a câştigat primul frame. Mcleod a egalat cu un scor de 55-65. Următorul frame i-a revenit din nou lui Williams. Şi, de asemenea, şi cel de-al patrulea. Mcleod a adus scorul la 3-2. Acesta avea să fie ultimul frame câştigat de englez la Mastersul din 2010.

Câteva ratări din partea lui Rory şi alte câteva lovituri iscusite executate de Williams şi meciul a fost gata. Rezultatul l-a trimis pe galez în optimile Mastersului unde îl va întâlni pe Ali Carter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite