Jimmy White priveşte cu încredere către sezonul de snooker care urmează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jimmy White, poreclit şi Vârtejul, se arată mulţumit de rezultatele obţinute în sezonul 2008-2009  de snooker şi priveşte cu încredere către sezonul care urmează, se arată într-un interviu realizat de site-ul worldsnooker.com

Întrebat cum ar descrie cel mai recent sezon din cariera sa, Jimmy White a spus că este mulţumit că, deşi nu reuşit să intre decât în trei competiţii oficiale, este fericit că a avansat în clasamentul general până pe locul 56.

"Mi-ar fi plăcut să fi trecut de preliminariile Campionatului Mondial însă am fost învins de Andy Hicks cu 10 la 8. Oricum, a meritat victoria. A jucat foarte bine. Din păcate şi-a ieşit din mână în confruntarea cu Rory McLeod. Momentan sunt mulţumit de jocul meu şi prevăd un sezon bun. Mă antrenez 3-4 ore pe zi, ceea ce, la vârsta mea, nu este tocmai uşor. Atât timp cât fac asta cu pasiune nu mă voi opri chiar dacă este greu pentru mine să accept că uneori preliminariile îmi dau bătăi de cap", a spus White.

"Nu cred că voi pleca nicăieri în vacanţă vara aceasta. O să vizitez doar Tailanda cu ocazia unei competiţii desfăşurate acolo. După ce mă voi întoarce voi începe să mă pregătesc pentru preliminariile Mastersului din Shanghai"
, a adăugat jucătorul atunci când a fost întrebat ce planuri are pentru vara aceasta.

La finalul interviului, White şi-a exprimat încrederea în faptul că Chelsea va câştiga Premier League sezonul următor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite