Snooker: VIDEO Jimmy White înfrânt de Mark King: Nu am reuşit să mă adun, pur şi simplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jimmy White
Jimmy White

Jimmy White a fost eliminat aseară din una dintre cele mai importante competiţii din lumea snookerului. Călăul său a fost nu mai puţin cunoscutul Mark King care şi-a croit drum în optimile Mastersului cu un impunător scor de 6-2.

Aproape 1400 de spectatori s-au adunat duminică seară la Wembley Arena pentru a-l urmări pe White în acţiune. Şi deşi atmosfera a fost una incendiară, finalul partidei a fost dezamăgitor. White a executat de-a lungul meciului o serie de lovituri ratate, arătând astfel că locul său în clasamentul general (poziţia 56) este unul bine meritat.


King a demonstrat că este în mare formă şi a reuşit să dezvolte cinci breakuri de peste 50 de puncte.  Stephan Maguire va fi cel care se va confrunta cu Mark King în optimi.


 “Să joc împotriva lui Jimmy a fost o provocare. Am jucat bine, am avut lovituri bune. Cu toate acestea, aş cam vrea ca de acum încolo să-mi transform breakurile din 50 de puncte în  90. A fost o presiune foarte mare pe amândoi”, a declarat Mark King la finalul meciului


„Am pierdut din vedere miza. Am fost frustrat. Nu am reuşit să mă adun, pur şi simplu. A fost absolut îngrozitor. Nici eu nu ştiu cum am putut juca în aşa hal. Am avut o grămadă de şanse. Atmosfera a fost minunată, însă nu m-am concentrat”, a declarat dezamăgit Jimmy White.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite