Ronnie O'Sullivan renunţă la sportul care l-a făcut faimos pentru copiii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ronnie O'Sullivan, triplul campion mondial la snooker, spune că anul viitor va renunţa la unele turnee pentru a putea sta mai mult cu familia sa. După ce s-a despărţit de prietena sa, el i-a luat în custodie pe cei doi copii, Lily şi Ronnie.

"Sunt parinte singur şi nu vreau să-mi iau copiii după mine la turnee peste tot în lume doar pentru a strânge puncte. Chiar dacă voi coborî destul de mult în clasament, totuşi voi fi liniştit", a mărturisit el. "Am luat această decizie împreună cu ea şi am hotărît să mă ocup de cei mici în anumite perioade ale anului şi astfel nu mai pot participa la toate turneele din calendar", a spus 'Racheta'.

Ocupantul locului opt în clasamentul mondial, Ronnie O'Sullivan a vorbit şi despre perioada mai puţin bună prin care a trecut: "A fost foarte stresant şi m-a costat mulţi bani. Nu mi se pare corect, dar acesta este sistemul. Am luptat aproape un an pentru a-mi vedea copiii. Aceştia rămân alături de mine de vineri până duminică, după care stau cu mama lor. Doar când ai copii înţelegi ce înseamnă cu adevărat dragostea pentru ei. Este cu mult mai mare decît pasiunea pentru snooker şi sînt mulţumit de decizia pe care am luat-o", a comentat O'Sullivan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite