Shaun Murphy îşi ia revanşa în faţa lui Higgins şi câştigă World Series of Snooker

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată că se întoarce roata. După ce Shaun Murphy a trebuit să se recunoască învins în recent desfăşurata finală a Campionatului Mondial de Snooker, acum John Higgins, cel mai recent campion mondial, a acceptat înfrângerea în faţa lui Murphy în lupta pentru trofeul World Series of Snooker.

Cu gustul înfrângerii încă persistând în cerul gurii, Shaun Murphy a ridicat luni trofeul de campion al competiţiei care s-a desfăşurat zilele aceastea în Portugalia. După un scor de 6 la 2 în favoarea lui Shaun, Higgins, acum triplu campion mondial şi-a exprimat regretul de a nu fi câştigat şi această competiţie însă a ţinut să precizeze că adversarul său a jucat foarte bine şi că merita să câştige.

"Mi-ar fi plăcut să câştig. Este acelaşi sentiment pe care îl am la orice competiţie aş participa. Sunt dezamăgit că am ieşit pe locul doi însă Shaun a jucat mai bine de această dată. Portughezii sunt nişte oameni formdabili şi m-am simţit bine cât am stat aici. Mi-ar plăcea să vin şi anul următor. Oricum, snookerul câştigă teren în Portugalia şi sunt sigur că numărul competiţiilor desfăşurate aici va creşte considerabil în următorii ani", a spus John Higgins la sfârşitul finalei.

"Oricât de întristat am fost după înfrângerea din Campionatul Mondial, acum mă bucur că am obţinut acest trofeu. Am tot jucat bine în ultima vreme şi dacă aş fi lucrat mai mult la loviturile de siguranţă probabil că rezulatatul de la campionatul mondial ar fi fost altul",  a comentat câştigătorul primei ediţii a competiţiie intitulate World Series of Snooker.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite