Snooker: Stephen Maguire se retrage din Mastersul de la Shanghai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Snooker: Stephen Maguire se retrage din Mastersul de la Shanghai
Snooker: Stephen Maguire se retrage din Mastersul de la Shanghai

După ce a acuzat dureri insuportabile la un umăr, îndrăgitul jucător de snooker, Stephen Maguire, s-a văzut nevoit să se retragă din cadrul Masters-ului Roewe de la Shanghai.

Marţi, Maguire a decis că nu mai poate participa la această competiţie din cauza durerilor pe care le are în zona umărului.

Cel care ocupă locul al doilea în topul celor mai buni jucători de snooker din lume ar fi trebuit ca în cursul zilei de miercuri să joace meciul împotriva lui Barry Hawkins, însă în urma deciziei, adversarul său trece în etapa următoare a competiţiei.

Durerile care îl împiedică pe Maguire să înceapă acest sezon cu dreptul au pornit de la un incident absolut banal. Se pare că jucătorul s-a lovit la umăr după ce s-a dezechilibrat şi a alunecat chiar în baia casei sale din Glasgow.

Deşi medicii au făcut tot posibilul ca acesta să se recupereze la timp, organismul său nu a răspuns la tratament aşa cum ar fi trebuit.

"Sunt destul de ofticat să am venit tocmai până aici ca să am de unde mă întoarce", a spus câştigătorul Openului Chinez din 2008. "Chiar am crezut că nu e nimic serios. Dar iată ca m-am înşelat. Diagnosticul pus de medici a fost sângerare internă într-un muşchi. Este pur şi simplu prea dureros să mai joc", a adăugat dezamăgit Maguire.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite