Scrimă: Nicio medalie pentru România în cea de-a doua zi de la CM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
scrimă
scrimă

În cea de-a doua zi a Campionatelor Mondiale de scrima de la Paris delegaţia României nu a reuşit să obţină nicio medalie.

La proba de floretă masculin, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Radu Daraban, care a ajuns până în turul al treilea al competiţiei, unde a fost învins de germanul Peter Jobbich, scor 9-15. Românul nu a avut adversar în primul tur, iar în cel de-al doilea tur a trecut de bielorusul Serguei Byk, scor 5-4.

Românul Sălişcan Dumitru a ajuns până în turul al doilea, fiind învins de japonezul Suguru Awaji, scor 13-15. În primul tur, Sălişcan l-a învins pe grecul Filippos Nissim, scor 15-10.

De asemenea, Daniel Alexandru Diaconu a părăsit şi el competiţia în turul secund, după ce a pierdut în faţa ucraineanului Andrei Pogrebnyak, scor 6-15. În primul tur, Diaconu l-a învins pe ungurul Gabor Szabados, scor 15-6.

La proba feminină de floretă, Maria Udrea şi Ioana Adriana Dumitru au fost singurele sportive din România care s-au calificat în faza eliminatorie. Maria Udrea a pierdut primul joc, disputat în turul secund, împotriva sportivei japoneze Chie Yoshizawa, scor 7-15, iar Ioana Adriana Dumitru a fost învinsă, în primul tur, de olandeza Geurts Djinn, scor 9-15.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite