VIDEO: Încă un accident pe pârtia de la Kitzbuhel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schiorul italian Siegmar Klotz a suferit o comoţie cerebrală şi s-a rănit la braţ după ce a căzut, astăzi, în timpul probei de coborâre de la Kitzbuhel, contând pentru Cupa Mondială la schi alpin.

În vârstă de 23 de ani, italianul şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit violent de plasa de securitate. El a fost evacuat cu o targă şi transportat cu elicopterul la spitalul din St. Johann. Potrivit echipei italiene, schiorul a suferit o comoţie cerebrală şi s-a rănit la un braţ.

Acest accident intervine la două zile după căderea austriacului Hans Grugger pe aceeaşi pistă, în timpul unui antrenament. Rănit grav la cap, austriacul a fost operat timp de cinci ore la un spital din Insbruck, fiind plasat ulterior în comă artificială.

Federaţia Austriacă de Schi a anunţat, sâmbătă, într-un comunicat, că starea de sănătate a lui Hans Grugger este stabilă. "Echipa medicală de la spitalul din Insbruck poate confirma că starea lui Hans Grugger este stabilă şi că presiunea în cutia craniană nu a crescut. Pentru moment, medicii nu pot face un pronostic. Hans Grugger rămâne în continuare în comă artificială", se arată într-un comunicat. Schiorul austriac a suferit, de asemenea, leziuni la plămâni şi fracturi la coaste.

Coborârea de la Kitzbuhel a fost câştigată de elveţianul Didier Cuche, care a fost urmat de americanul Bode Miller şi francezul Adrien Theaux.

VEZI VIDEO (dă click aici!)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite