Raphael Poiree a avut o şansă din o sută să nu paralizeze...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De opt ori campion mondial la biatlon, Raphael Poiree a părăsit astăzi spitalul din Bergen, localitate aflată în sud-vestul Norvegiei. El a fost în pericol să rămână paralizat după accidentul suferit în 28 decembrie.

Veste bună pentru fanii fostului biatlonist francez Stephane Poiree. Accidentul suferit de acesta, cu ATV-ul, în 28 decembrie, în apropiere de Eikelandsosen, nu a avut urmări foarte grave. În vârstă de 35 de ani, acesta a fost operat la coloana vertebrală (cervicali) şi astăzi a părăsit spitalul. Cu toate că nu este încă refăcut total campionul mondial a declarat duminică seara pentru postul tv norvegian NRK: "Înainte de operaţie doctorul mi-a spus fără manajamente că am o mică şansă, una dintr-o sută, să nu paralizez...".

Retras din circuitul competiţional în primăvara anului 2007, Poiree, de cinci ori câştigător al Cupei Mondiale, s-a stabilit în Norvegia, alături de soţia sa, fosta biatlonistă Liv Grete, cu care are trei fete. El este antrenor al echipei de junioare a Norvegiei. Fireşte, la biatlon. Federaţia din ţara nordică l-a anunţat pe Poiree că va fi reprimit acolo în "momentul în care se va simţi bine din punct de vedere fizic".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite