Bode Miller vrea să se califice pentru US Open, dar la... tenis!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miller, la prima victorie din martie 2008
Miller, la prima victorie din martie 2008

Multiplul campion mondial la schi alpin, americanul Bode Miller, vrea să şocheze din nou. De data aceasta nu pe pârtie, acolo unde încearcă să câştige titlul olimpic la Vancouver, ci în tenis!

Mai precis, el vrea să se califice la US Open, al treilea turneu de Grand Slam al anului.
Culmea este că, oricât de nebunească ar putea părea, ideea ar putea fi pusă în practică datorită unei prevederi a Federaţiei Americane de Tenis. Pentru a apropia şi mai mult tinerii de acest sport, USTA a luat o decizie care va revoluţiona acest sport. Va pune la bătaie câte un loc pe tabloul masculin, respectiv feminin, de calificări la US Open. Câştigătorul wild-cardului va fi ales dintre zecile de mii de tenismeni amatori de pe tot cuprinsul SUA, care se vor întrece în diferite concursuri preliminare.
Bode Miller s-ar putea număra printre competitori, mai ales că el a fost campionul statului Maine la nivel de licee. Mai mult, părinţii săi deţin un complex de tenis în Easton. Conform agentului lui, Miller va concura într-unul din cele 16 concursuri preliminare care vor ava loc în cursul primăverii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite