Ruxandra Dragomir, Ilie Năstase şi Mihai Leu au fost premiaţi în cadrul aceluiaşi eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra realizatoare tv Adela Diaconu a reușit să îi aducă în cadrul același eveniment și să îi premieze pe fostul și pe actualul președinte al Federației Române de Tenis, Ilie Năstase, respectiv Ruxandra Dragomir, cele două personalități aflate într-un conflict deschis de mai mulți ani.


La "Gala Nova TV - Premiile BV 01 ADE", Adela Diaconu a adus pace măcar pentru o zi între cele două vedete. Dacă Ilie Năstase a primit titlul "Ambasadorul României prin Sport", actualului președinte al Federației Române de Tenis Ruxandra Dragomir i s-au recunoscut meritele pentru conducerea cu mână de fier a sportului alb din România. La șase luni după ce în cadrul Galei Femei de Succes a primit titlul de personalitatea feminină a anului în sport, Ruxandra, a primit de această dată distincția de "Cel mai bun conducător sportiv".
În cadrul aceleiași gale, au mai fost premiați Mihai Leu - "Best come back" (pentru întoarcerea sa în sport la cel mai înalt nivel, de această dată ca arbitru de titlu mondial), designerul Mihaela Drafta - "Cel mai bun antrepenor", Cătălin Botezatu - "Cel mai bun show de modă de televiziune și designerul cu cea mai mare recunoaștere internă și internațională",  Giulia Huidu - "Cea mai bună voce" și Etiquette Magazin - cea mai bună revistă de lifestyle.
Premiile "BV01ADE" sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu care dorește să aducă în acest fel recunoaștere personalităților publice care s-au remarcat prin performanță și creativitate în sport, televiziune, modă, afaceri, muzică, etc.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite