Un rugbyst englez de 31 de ani s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terry Newton, fost component al naţionalei de rugby a Angliei, s-a sinucis duminică, în casa sa din Orrell, un orăşel în apropiere de Wigan.

Potrivit poliţiei britanice, sportivul s-a spânzurat, lăsând un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook. "Vă iubesc pe toţi, dar acesta este sfârşitul", a fost ultimul status al lui Newton.

În februarie acesta a devenit primul sportiv din lume testat pozitiv cu hormon de creştere umană (HGH). El a fost suspendat pentru doi ani şi concediat de către clubul pentru care evolua la acea vreme, Wakefield. Potrivit presei britanice, de atunci el s-a ocupat în permanenţă de un pub pe care îl deţinea în Wigan.

Newton, 31 de ani, care evolua pe postul de taloner, a fost selecţionat de 15 ori în naţionala Angliei. El a câştigat în 1999 Challenge Cup cu Leeds şi a repetat performanţa în 2002 cu Wigan. În 2003 a fost ales în Dream Team-ul din Super League.

"Mă gândesc numai la soţia sa şi cele două fete superbe pe care le aveau împreună. Era gata să treacă peste episodul de dopaj şi să-şi urmeze viaţa în continuare, lăsând în urmă cariera de rugbyst. Dar se pare că l-au frământat probleme mai ascunse", a spus Brian Carney, un apropiat al lui Newton, fost coechipier cu acesta la Wigan.

Newton a publicat în acest an o carte despre scandalul de dopaj în care fusese implicat, intitulată "Cu faţa curată".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite