Timişoara a fost pusă la grea încercare de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un meci contând pentru etapa cu numărul 5 din Superliga de rugby, RCM UV Timişoara s-a impus cu 19-15 (16-12) în faţa Stelei. Un succes categoric a obţinut Dinamo, 66-3 cu Poli Agro Iaşi. Mâine, la ora 15.00, la Constanţa se dispută derby-ul Farul - CSM Baia Mare.

Disputa a avut un debut fulminant, cu acţiuni purtate în mare viteză de cele două echipe. După primele 40 de minute, bănăţenii au avut un avantaj fragil (16-12), pentru ca repriza a doua să se încheie la egalitate.

Echilibrul partidei, care a fost afectat de vremea călduroasă, este dovedit şi de raportul încercărilor marcate: 2-2. Pentru gazde a înscris Daniel Carpo, de două ori, iar pentru militari au culcat balonul în terenul de ţintă advers Lucaci şi Tatu. Restul punctelor au fost marcate de Fercu 2lp, Calafeteanu 1lp, respectiv Vlaicu 1lp, 1t.

În urma acestui succes, RCM UV Timişoara a primit patru puncte. Steaua, în schimb, a obţinut punctul bonus defensiv.

Într-un alt meci, Dinamo a reuşit o victorie categorică (66-3), pe teren propriu, în faţa lui Poli Agro Iaşi. Bucureştenii au marcat zece încercări prin Tănase (3), Tamba, Ilie, Beca, Barbu, Merca, Gîrbu şi Mamoc, opt dintre ele fiind transformate de Stătulescu. Punctele oaspeţilor au fost reuşite de Moroşanu dintr-o penalitate. 

La ora 17.00, pe stadionul Olimpia din Capitală a început meciul CSM Bucureşti - "U" Cluj.

Mâine, la ora 15.00, la Constanţa, se vor înfrunta Farul şi CSM Baia Mare (în direct la GSP TV).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite